Nieuws

19 november 2018 - Duurzame en innovatieve woning voor Leiden

In het kader van de prijsvraag "071 nieuwe parels voor Leiden" ontwierp Script de BOO: een volledig duurzame, geprefabriceerde woning die op onverwachte plaatsen te realiseren is. Download hier het informatieblad.

15 oktober 2018 - Teamwork in de Watergraafsmeer

24 februari 2018 - Down to earth aan de Amstel

15 februari 2018 - Script en Batirion ontwikkelen levensloopbestendige wonen

16 oktober 2017 - Transformatie van bedrijfspand A59 is in uitvoering

12 Juni 2017 - Ontwerp voor nieuw stedelijk wonen in de Watergraafsmeer

Het ontwerp voor de vernieuwing van een bestaande vooroorlogse woning. Ruim stedelijk wonen, mét een tuin voor een familie in de Watergraafsmeer. De ruime uitbouw biedt uitzicht op de tuin en geeft een bijzonder gevoel voor ruimte in de woning. De glazen vouwwand op de begane grond is over de volledige breedte van de woning te openen voor een sterke verbinding van de woonkamer met de tuin.

2 april 2017 - Ontwerpvisie voor grondige kantoorrenovatie

We hebben een visiedocument afgerond voor een grondige renovatie van een kantoor aan de A59. Samen met de opdrachtgever onderzoeken we op deze manier met welke ingrepen we het kantoor duurzaam kunnen isoleren, er meer bruikbaar vloeroppervlak ontstaat en hoe we een nieuwe identiteit kunnen geven aan het bestaande gebouwcomplex.

1 maart 2017 - Amsterdamse School getransformeerd

Script architecten is betrokken bij de verbouwing en renovatie van een voormalig schoolgebouw aan de Cabralstraat in Amsterdam. In samenwerking met Bâtirion adviseren wij alle belanghebbenden in de transformatie van dit gemeentelijk monument, tot creatieve verzamelplaats. Coop MidWest is bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door mensen die met hart en ziel investeren in hun directe omgeving. In het gebouw vind je een culturele hotspot voor theater, muziek en filmvoorstellingen, maar ook flexibel te huren studio’s en vergaderruimte.

12 februari 2017 - Van start met woningrenovatie in Amsterdam

Wij werken momenteel aan een nieuw ontwerp voor een woning aan de Middenweg in Amsterdam. Het verouderde pand wordt aangepast aan moderne woonwensen, waarbij het een grote wens is van de opdrachtgever om over twee lagen een ruime woonkamer te realiseren aan de tuin. Het vernieuwen van de gevel en toepassen van duurzame installaties vormen onderdeel van het nieuwe plan.

1 februari 2017 - Wij zijn verhuisd!

Script is verhuisd naar het gebouw Johnny River in Amsterdam Overamstel, waar wij samen een ruimte delen met grafisch ontwerpbureau Cascade. Kom langs en bezoek ons op de Joan Muyskenweg 22.

Bezoekadres:

Javastraat 58

1094 HK Amsterdam

Script Architecture

KvK nr: 69119953

E-mail: mail@scriptarchitecten.nl

Postadres:

Javastraat 146-d

1095 CK Amsterdam