Over ons

Script

 

is in 2017 door ervaren architecten, opgeleid aan de Technische Universiteit Delft hebben met ruime ervaring bij het gerenommeerde architectenbureau Benthem Crouwel. Script werkt samen met gespecialiseerde partners, zodat u voor elk project kunt rekenen op een uitgewogen combinatie van ervaring, kunde en creativiteit.

Ons werkterrein is het vormgeven van de gebouwen van morgen met de middelen die nu ter beschikking staan. Hierbij halen wij groot plezier en enthousiasme uit het toepassen van nieuwe technieken en de omgang met mensen.

 

Wij zijn een bna-erkend architectenbureau. Hierdoor bent u verzekerd van het hoogste niveau van professionaliteit, kwaliteit en integriteit.

Onze werkvelden zijn Strategie, Ontwerp en Uitwerking.

Wij identificeren gezamenlijke waarden en vertalen die naar verschillende scenario’s en ontwerpen, die de essentie van de zaak raken. Een krachtige ontwerptaal creëert momentum in het proces en verbondenheid bij alle betrokkenen en gebruikers. Gedurende het ontwerpproces gebruiken wij de modernste 3d-technieken om het ontwerp te monitoren, te communiceren en uit te werken.

 

 

 

Puttend uit een decennium ervaring met aansprekende projecten bij Benthem Crouwel Architects.

 

Onze ervaring bij dit gerenommeerde bureau maakt dat onze aandacht evenzeer is bij een kwalitatief proces als bij uitmuntende architectuur. Onze overtuiging is dat een krachtig ontwerp ontstaat door het meest bondige antwoord te vinden op de belangen van alle betrokken.

 

©

 

 

 

 

Infrastructuur

Werkomgevingen

Binnenstedelijk

Jurriaan de Bruijn

" Bijzonder trots ben ik op de Noordelijke stations van de Noord/Zuidlijn, waar ik bij Benthem Crouwel Architects aan werkte. Met relatief eenvoudige middelen publieke gebouwen ontwerpen met een hele sterke eigen identiteit, daar ging het om. Ik hoop dat de inwoners van Amsterdam Noord net zo trots op hun stations worden."

Bezoekadres:

Paul van Vlissingenstraat 4C

1096 BK Amsterdam

Script Architecture

KvK nr: 69119953

E-mail: mail@scriptarchitecten.nl

Postadres:

Javastraat 146-d

1095 CK Amsterdam