Werkwijze

Architectuur

 

Script ontwerpt innovatieve gebouwen die duurzaam en gezond zijn. We vertalen uw huidige én toekomstige wensen in heldere gebouwstructuren en flexibele ruimten, of dit nu gaat om een nieuwbouw, of het een bestaand gebouw betreft.

 

Onze architectuur sluit niet af, maar maakt verbinding. Tussen mensen, de verschillende ruimten, tussen binnen en buiten. Natuur, licht, lucht en water zijn leidende thema´s in onze ontwerpen.

Werkwijze

 

Wij brengen verschillende ruimtelijke en architectonische concepten in kaart en toetsen deze aan de vastgestelde randvoorwaarden, zoals budget, flexibiliteit of duurzaamheid. Hiermee bieden we u een waardevol middel om tot het beste ontwerp te komen. Door het ontwerp in 3d (BIM) uit te werken, kunnen wij samenwerkingen optimaal faciliteren.

 

Wij zorgen ervoor dat het gebouw gemaakt wordt volgens het ontwerp.

Hierbij controleren wij de uitvoering en ondersteunen de betrokken partijen op praktische wijze middels raad en daad.

 

Future proof

 

Vanuit maatschappelijk betrokkenheid en een passie voor techniek, ontwerpen we met het vizier op de toekomst.

 

Wij schetsen gebouwscenario’s die rekening houden met verwachte ontwikkelingen zoals groei, krimp en veranderingen in gebruik, zodat u afgewogen keuzes kunt maken.

 

Onze ontwerpen zijn elk op hun eigen wijze energiezuinig, aanpasbaar en flexibel, en houden rekening met de impact om hun omgeving.

 

Bezoekadres:

Paul van Vlissingenstraat 4C

1096 BK Amsterdam

Script Architecture

KvK nr: 69119953

E-mail: mail@scriptarchitecten.nl

Postadres:

Javastraat 146-d

1095 CK Amsterdam